Läsarna tycker till

Läsarna tycker till

Det är allt fler som har skrivit till mig och berättat om sin läsupplevelse av min bok. Det gör mig glad och tacksam och djupt berörd. Tack alla.

Så här tycker några av läsarna:

"Jag såg din bok på nätet och jag fick en stark känsla att jag måste läsa den. Det är så mycket igenkänning; att inte höra till, kanaliserad text, andliga hjälpare, besked om sjukdom, att gå inåt och få kontakt med sina guider.
Den absoluta närvaron strax innan operation och all den kärlek och hjälp vi har tillgång till från andra dimensioner som också berikar mitt liv så oerhört.

Vi har så många liknande upplevelser och jag förstår verkligen varför jag blev vägledd till att läsa din bok. Det du skriver bekräftar mina upplevelser och du inspirerar mig enormt att ta tag i mitt eget skrivande.

Tack Tetta för modet att skriva denna fantastiskt högfrekventa bok.Tack för att jag fick den i mina händer och hjärtligt tack för en underbar läsupplevelse. Din bok kommer hjälpa andra att förstå att vi är så mycket mer än vad vi tror. Ljus och kärlek till dig fantastiska kvinna!"
T.L

"Fantastiska du, tusen tusen tack Tetta för en underbar läsning, jag blir inte mindre nyfiken på dig.
Min inspiration går genast igång över att vara ännu mer i naturen o tystnaden, i musikens värld och blicken alltmer riktad uppåt.
Må vi ses en vacker dag, om inte nu, så strax, då tid ändå upplöses. Finns bara en du, Varm kram från mig."
N.N

"Genom ett episodiskt berättande får man som läsare ta del av dina personliga upplevelser av andra dimensioner och bilderna som kommer till bildar en fin helhet som ytterligare förhöjer det som berättas.
Stort Tack för att jag fått läsa din berättelse"
V.B